5 Karhunvatukka Mökki
mökki, Suomussalmi, 2+2 henkilöä

Karhunvatukan varustuksiin kuuluu minikeittiö jossa on kaksi hellalevyä, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, paistinpannu, kattila sekä ruoanlaittovälineet ja astiasto neljälle. Raikas juomavesi tulee omasta kaivosta.

Oleskelutilassa on pirtinpöytäkalusto sekä levitettävä vuodesohva. Minikeittiössä on myös levitettävä vuodesohva ja ulkona on pieni terassi, mistä avautuu etelän suuntainen näkymä Hietasen järvelle. Kaikissa mökeissämme on pimennysverhot, ei omaa wc:tä. 

Karhunvatukka sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Suihku ja wc tilat ovat huoltorakennuksessa. Lähellä on myös kuivakäymälä (nro 13). Karhunvatukassa on oma sauna ja suihku, myös yleiset saunavuorot ovat majoittujien käytettävissä. 

Yleisten saunavuorojen käyttö: Naiset Ainavalmis sähkösauna 16:30-17:50 Miehet Ainavalmis sähkösauna 18:00-19:20.

Perushinnan valitessasi majoitut edullisesti omilla liinavaatteilla huolehtien loppusiivouksesta. Voit myös vuokrata liinavaatteet meiltä ja valita lisäpalveluna loppusiivouksen, muista lisätä nämä halutessasi ostoskoriin ennen tilauksen vahvistamista. 

Perustiedot

Sijainti: Suomussalmi
Selkoskyläntie 19, 89770 PERANKA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: 5 Karhunvatukka Mökki
Pinta-ala: 20 m²
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 2
Rakennusvuosi: 1985
Kohdenumero: 1148820

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: Kaikissa mökeissämme on pimennysverhot tuomassa viihtyvyyttä. Olohuoneessa on levitettävä vuodesohva ja pirtinpöytä kalusto. Minikeittiössä on myös levitettävä vuodesohva. Ulkona pieni istuskeluterassi varusteena penkki ja pöytä kahdelle.
Rannan tyyppi: järvi
Rannan kuvaus: Loivasti syvenevä hiekkaranta, pohja on kova, jonkin verran kiviä, vain vähän vesikasveja.
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Minikeittiö, johon tulee raikas juomavesi omasta kaivosta. Mikro, kahvinkeitin, ruoanlaittovälineet ja astiasto neljälle, Pieni tarjoiluvaunu missä keittiön välineistö säilytetään.
Astiasto: astiasto 6 hengelle
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Lapsille leikkipaikka ja trampoliini vanhempien valvonnassa. Hyvät vaellusreitit ja pyöräilyreitit Peranganharjua pitkin kansallispuistoon saakka. Perangan melontareitti lähellä. Talvella moottorikelkkareitille pääsee suoraan kohteesta. Hyvät mahdollisuudet sienestykseen ja marjastukseen, myös valtion metsästysmaat ja kalaisat vedet ovat lähellä. Kuljetuspalvelu varattavissa.

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Hossa Tentsile Eco Experience Camp Hossanportti, Leirintäaluepalvelut, (Takeaway kahvila-myymälä Retkieväitä, Retkeilyvarusteita; avataan myöhemmin)
Liikenneyhteydet: Helsingistä junalla Kajaaniin, mistä jatkoyhteys bussilla Kajaani - Kuusamo. 5-tieltä vain 2 km matka. Kuljetuspalvelustamme räätälöidyt kuljetusratkaisut.
Ajo-ohje: 5-tieltä Perangasta Hossan suuntaan kääntyen Selkoskyläntielle, jota jatkuu 1,9 km. Oikealla puolella tietä maamerkkinä kelotolpat mistä kääntyy tie mäntykankaan keskellä sijaitsevalle leirintäalueelle. Camping Piispansaunojen / Hossanportin opasteet tienvarressa.

Kohdetta vuokraa

Hossanportti
info@hossanportti.fi
Katso yhteystiedot
Selkoskyläntie 19
89770 Peranka
Puh. 050 537 7567
Avaa Google Mapsissa