Tentsileyöpyminen Hiekkaharjulla
mökki, Suomussalmi, 2 henkilöä

Tentsile Hiekkaharju on kahden tai kolmen hengen Tentsile alapohjalla ja 100% pitävällä sadesuojalla. Hiekkaharju on korkealla, ja puiden lomasta on näkymä Hossanjärvelle auringonlaskun suuntaan. Tentsile Hiekkaharjussa leijut korkeuksissa, aivan kansallispuiston rajan lähellä Seipiniemen huikaisevissa maisemissa. 

Tentsilessä on paikoillaan sadesuoja jonka voi ottaa pois kokonaan tai osittain. Kahden hengen Tentsile on sopiva valinta pariskunnille tai yksin yöpyville, kolmen hengen Tentsileen puolestaan mahtuu kolme aikuista tai kaksi aikuista ja kaksi lasta.

Teltan sivuilla on vetoketjulliset ikkunat mistä voi esteettä ihailla eteen avautuvia maisemia.

Perustiedot

Sijainti: Suomussalmi
Jatkonsalmentie 14, 89220 -

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Tentsileyöpyminen Hiekkaharjulla
Vuodepaikkojen määrä: 2
Kohdenumero: 1158671

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Alueella on kuivakäymälät, myös yksi esteetön käymälä.
Rannan tyyppi: järvi
Rannan kuvaus: Alueella matala hienohiekkainen uimaranta ja laituri. Rannalla on myös laavu tulistelua varten. Seipinimestä lähtevää polkua pitkin pääsee myös Öllörin rantaan kävellen tai pyöräillen.
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Seipiniemen elämyskeskuksen rakennuksen sivustalla on ulkotilassa Retkeilijän keittiö. Keittiössä on katos ja mahdollisuus ruoanlaittoon mm. puuhellalla. Tulenteko on sallittu vain siihen osoitetuilla paikolla.
Vapaa-ajan aktiviteetit: kalastus, melonta, vaellus, pyöräily, veneily, sukeltaminen, marjastus/sienestys, uinti, hiihto
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Hossanjärven äärellä. Kohteeseen pääsee suoraan meloen, pyöräillen tai polkuverkostoja pitkin.

Kohdetta vuokraa

Hossanportti
info@hossanportti.fi
Katso yhteystiedot
Selkoskyläntie 19
89770 Peranka
Puh. 050 537 7567
Avaa Google Mapsissa