Syötteen kansallispuisto

Syötteen kansallispuisto
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Syötteen kansallispuisto - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Syötteen kansallispuisto on Pudasjärven, Posion ja Taivalkosken kuntien alueella sijaitseva luonnonsuojelualue, joka on tunnettu monimuotoisesta luonnostaan. 140 kilometrin päässä Oulusta ja 65 kilometrin päässä Kuusamosta sijaitsevan kansallispuiston lähellä sijaitsee runsaasti vuokramökkejä, jotka tarjoavat edellytykset elämykselliselle lomalle kauniin luonnon keskellä.

Syötteen kansallispuiston luonto koostuu enimmäkseen kumpuilevista vaaroista, erityyppisistä soista, kuusikoista, aarnimetsistä ja pienistä puroista. Kansallispuistossa on erinomaiset edellytykset moniin luontoaktiviteetteihin, sillä satojen kilometrien pituinen retkeilyverkosto soveltuu muun muassa retkeilyyn, vaellukseen, maastopyöräilyyn, hiihtoon ja lumikenkäilyyn. Loman aikana kannattaa vierailla myös Syötteen luontokeskuksessa, josta saa arvokasta tietoa alueen luonnosta ja aktiviteettimahdollisuuksista.

Syötteen alueelta löytyy lukuisia viihtyisiä mökkejä, jotka tarjoavat vaihtoehtoja isommillekin perheille ja seurueille. Etsitpä sitten palvelujen läheisyydessä sijaitsevaa mökkiä tai luonnon keskellä sijaitsevaa erämökkiä, Gofinlandin valikoimasta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan majoituksen!

Katso lähialueilta myös