Tahko

Tahko
mökit ja majoitus

Tutustu vuokramökkeihin

Tahko – Mökit ja majoitus

Gofinland tarjoaa parhaat mökit ja viihtyisimmän majoituksen Tahkolta! Tahkolla sijaitsevat vuokramökit ovat merkittävä osa matkailukeskuksen majoitustarjontaa. Perinteisten mökkien lisäksi Tahkolta löytyy myös hyvin varusteluja huviloita, loma-asuntoja ja huoneistoja.

Tahko on erittäin aktiivinen vapaa-ajankeskus Kuopion Nilsiässä, ainoastaan 60 km päässä Kuopion keskustasta. Tahko on kuuluisa etenkin monipuolisesta rinnetarjonnastaan, sillä hiihtokeskuksesta löytyy peräti 24 hyväkuntoista rinnettä.

Eläväisen hiihtokeskuksen ja kauniin luonnon lisäksi Tahkolla on tarjolla runsaasti tapahtumia sekä ravintola- ja viihdepalveluja. Juhlakansaa hemmotellaan Tahkolla kunnolla, sillä täällä pääset kokemaan eläväisen after-ski:n ja tunnelmallisen iltaelämän. Saavutpa Tahkolle perheen kanssa tai ystäväporukan kesken, matkailukeskuksessa riittää nähtävää ja koettavaa jokaiselle matkailijalle!

Tahkolta löytyy tekemistä vuoden ympäri

Tahkolla järjestetään vuosittain paljon erilaisia urheilu- ja liikuntatapahtumia, joista suosituin on maastopyöräilytapahtuma Tahko MTB. Liikunnallisten tapahtumien lisäksi suosittu Tahkon Juhannus kerää paikalle tuhansia festivaalivieraita nauttimaan kotimaisten ja ulkomaisten huippuartistien keikoista.

Talvisin Tahkolla voi harrastaa monipuolisesti erilaisia lajeja, kuten laskettelua, lumilautailua, hiihtoa, luistelua ja moottorikelkkailua. Kesäisin Tahko on mahtava kohde retkeilyyn, vesiurheiluun, melontaan, veneilyyn ja kalastukseen. Vaelluksesta haaveilevien kannattaa suunnata etenkin Huutavanholman lehtojensuojelualueen läpi Tahkovuoren huipulle kulkevalle reitille. Matkailijoiden iloksi Tahkolta löytyy myös peräti kaksi täysmittaista golfkenttää, keilahalli, kuntosali, ruokakauppoja sekä korkeatasoinen kylpylä (Tahko Spa), jonka altaissa ja saunoissa viihtyy helposti pidempäänkin.

Tahkolle on helppo tulla kaikkialta Suomesta

Olipa kulkuväline mikä tahansa, Tahkolle on vaivatonta tulla mistä päin Suomea tahansa. Jos omaa autoa ei ole käytettävissä, linja-autolla pääsee kätevästi 12 km päässä sijaitsevalle Nilsiän asemalle ja talven sesonkina suoraan Tahkolle asti. Junalla matkustettaessa päätepysäkkinä voi käyttää joko 40 km päässä sijaitsevaa Siilinjärven asemaa tai 65 km päässä sijaitsevaa Kuopion asemaa. Nilsiän ja Tahkon alueella kiertävä Skibussi kuljettaa kätevästi tärkeimpien kohteiden välillä.

Varaa majoitus tai mökki Tahkolta

Varaa mökki Tahkolta ja valmistaudu monipuoliseen lomaan Savon sydämessä! Etsitpä sitten Tahkon rinteiden välittömässä läheisyydessä sijaitsevaa majoitusta tai kauempana luonnon keskellä sijaitsevaa mökkiä, Gofinlandin laajassa valikoimassa riittää valinnanvaraa jokaiseen makuun. Alta löydät suosituimmat Tahko-mökit!

Katso lähialueilta myös

Lue myös