Tammisaaren saariston kansallispuisto

Tammisaaren saariston kansallispuisto
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Tammisaaren saariston kansallispuisto - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinland tarjoaa vuokramökit ja majoitukset Tammisaaren saariston kansallispuiston lähistöltä. Suojaisessa saaristossa nautit leppoisista kesäpäivistä, joihin merikotka tuo villin luonnon tunnelmaa. Voit rantautua veneellä tai kajakilla lukemattomiin luonnonsatamiin tai Jussarön ja Rödjanin palvelujen ääreen. Nauti maisemista sisäsaaristosta ulkomerelle.

Kansallispuiston toiseksi suurin saari Jussarö sijaitsee puiston kaakkoiskulmalla. Saaresta tekee erityisen se, että ulkosaaristossa sijainnistaan huolimatta se on suuri ja metsäinen. Saari on jaettu kahteen osaan. Saaren länsipuolella on metsää, joka on saanut olla koskemattomana vuosisatoja. Tämän johdosta metsässä on aarniometsän piirteitä, mikä on epätavallista merivyöhykkeellä. Länsipuolella liikkuminen on sallittu ainoastaan luontopolulla. Saaren itäpuolen luontoon on vaikuttanut voimakkaasti kaivostoiminta, jota harjoitettiin 1900-luvun puolivälissä.

Jussarön saarelle pääsee kesällä säännöllisellä laivavuorolla Baggön satamasta Tammisaaren itäpuolella, sekä taksiveneellä. Saari tarjoaa matkailijalle majoitusta, sauna- , kahvila- ja vierassatamapalvelut.

Katso lähialueilta myös

Lue myös