Teijon kansallispuisto

Teijon kansallispuisto
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Teijon kansallispuisto - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinland tarjoaa vuokramökit ja majoitukset Teijon kansallispuiston lähistöltä. Elävät ruukkikylät Teijon kansallispuiston kainalossa. Teijon kansallispuistossa luonnonrauha kohtaa historiallisten ruukkikylien nykyelämän ja käsityöläisperinteet. Ruukkikylistä pääset suoraan kansallispuiston vaihtelevaan meri-, järvi- ja suomaisemaan patikoimaan, melomaan, kalastamaan ja pyöräilemään. Teijon sijainti alle kahden tunnin päässä Helsingistä mahdollistaa myös pääkaupunkiseudun asukkaille päiväkäynnin tai viikonloppuvisiitin erämaan rauhaan.

Kansallispuistossa näet Suomen monipuolisen luonnon: lehdot, kalliot, lähdesuot, järvet ja meren. Ruukkihistoria tulee esille sekä Matildanjärven, Hamarijärven ja Sahajärven vuonna 1688 padotuissa järvissä että kolmessa vanhan ajan viehätyksen säilyttäneessä ruukkikylässä Matildassa, Teijossa ja Kirjakkalassa kansallispuiston välittömässä läheisyydessä.

Kirjakkalan ruukkikylässä sijaitsee kansallispuiston sisällä ja siellä voit myös majoittua kansallispuiston rauhassa. Teijon kansallispuiston n. 50 km merkittyjä reittejä tarjoavat useita levähdys- ja tulentekopaikkoja. Liikuntaesteisille soveltuvia reittejä on n. 3 km.

Katso lähialueilta myös

Lue myös