Huikon Kartano
huvila, Toivakka, 31 henkilöä

Huikon Kartano

Historiallinen, mutta toimiva idylli keskellä Suomea isompiinkin tapahtumiin. Tervetuloa Huikon Kartanoon!

Huikon Kartanolla voit järjestää monenlaisia tapahtumia ja majoittaa kymmeniä henkilöitä viihtyisästi. Huikon kartano tarjoaa erinomaiset puitteet tasokkaaseen liiketoimintaan, vapaa-aikaan ja edustukseen.

Kartano on kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuinen kiinteistökokonaisuus keskellä upeaa, luonnonkaunista ja puhdasta järvimaisemaa Toivakassa, Huikon kylässä. Se sijaitsee keskellä rauhaa, kauneutta ja yksityisyyttä, hyvien kulkuyhteyksien ja lukuisien harrastusmahdollisuuksien keskellä. Helsingistä kartanolle ajaa runsaassa kahdessa tunnissa.

Huikon Kartanossa mahtuu majoittumaan 14 majoitushuoneessa 31 henkilöä ja sivurakennuksessa kuudessa majoitushuoneessa 14 henkilöä eli yhteensä majoituskapasiteettia on 45 henkilölle  tarvittaessa kapasiteettia voidaan kasvattaakin. Voit järjestää myös pienemmän tapahtuman tehokkaasti.

Kauniissa ja jykevässä roosanvärisessä Huikon kartanorakennuksessa on 19 huonetta sekä sauna, keittiö, peseytymistilat ja muuta tilaa (yhteensä noin 900 m2). Huoneita löytyy yhteensä yli kolmekymmentä. Pääsali on kooltaan 54 neliömetriä ja ruokailutilat noin 30 neliömetriä. Samassa pihapiirissä sijaitsevassa Sinivillassa on yhdeksän huonetta sekä lisäksi oma keittiö, terassi, sauna ja muuta tilaa (yhteensä noin 400 m2). Rannasta löytyy myös kodikas pieni rantasauna ja omaa rantaviivaa on noin 200 metriä. Lisäksi vieraiden käytettävissä on viihtyisä liiteri, jossa voi järjestää vaikka rapujuhlia jopa 50 henkilölle (kooltaan noin 100 m2). Kaiken kaikkiaan kartanossa ja sen pihapiirissä on 3 saunaa (kaksi rakennuksissa ja yksi rantasauna) ja lisäksi Sinivillasta löytyy poreallas.

Voit myös tilata erilaisia ohjelmapalveluja ja vuodenajasta riippuen karting, kalastus, moottorikelkkailu, mönkijäsafarit, ammunta jne. ovat mahdollisia. Myös soutuvene ja kanootti ovat käytettävissäsi.

Erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen saat kaiken tarvittavan avun palveluina. Halutessasi saat olla kartanossa kokonaan omassa rauhassa ilman häiritsevää henkilökuntaa ja järjestää tapahtumat pitkälti omilla ehdoillasi. Palveleva henkilökuntamme varmistaa huomaamatta, että kaikki toimii Huikon Kartanolla. Tarpeen mukaan kokoamme sinulle haluamasi ruokapalvelut ja muut palvelut sekä vastaamme niiden sujuvuudesta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Perustiedot

Sijainti: Toivakka
-, 00000 -

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: huvila
Loma-asunnon nimi: Huikon Kartano
Pinta-ala: 900 m²
Makuuhuoneiden määrä: 14
Vuodepaikkojen määrä: 31
Rakennusvuosi: 1930
Sauna: sauna
Kohdenumero: 222429

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei tiedossa
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: takka
Viihde ja ajanviete: TV
Keittiön varusteet: astianpesukone, jääkaappi, pakastin
Tilat ja varustelu: suihku, pyykinpesukone
Vapaa-ajan aktiviteetit: kalastus

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 9044 €/vko
varaustiedot päivitetty 21.07.2017
varaustiedot päivitetty 21.07.2017

Kohdetta vuokraa

Luxury Holiday Oy
info.fi@luxholiday.net
Katso yhteystiedot
Tammasaarenlaituri 3
00180 HELSINKI
Puh. 09 2316 5095
Avaa Google Mapsissa