Turun saaristo

Turun saaristo
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Turun saaristo - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinlandin sivulta löydät parhaat vuokramökit ja viihtyisimmän majoituksen Turun saaristosta. Etsitpä sitten mökkiä saariston rauhasta tai majoitusta Turun seudun palveluiden ja tapahtumien läheltä, valikoimassamme riittää vaihtoehtoja eri tarpeisiin.

Turun saaristo on upea lomakohde mihin vuodenaikaan tahansa – lumoava meri, sisäsaariston kauneus, ulkosaarten hiljaisuus ja paikallisen kulttuurin ilmentymät tekevät vaikutuksen jokaisella käyntikerralla. Vaikka omaa autoa ei olisi käytettävissä, voit tulla Turun saaristoon myös linja-autolla, polkupyörällä, moottoripyörällä tai veneellä. Turun saaristossa kulkevan Saariston rengastien ansiosta voit liikkua saarten välillä kätevästi siltoja pitkin ja losseja hyödyntäen.

Mökin vuokraaminen Turun saaristosta mahdollistaa rentouttavan loman upean luonnon keskellä. Majoitus vuokramökissä antaa mahdollisuuden keskittyä pelkkään oleskeluun tai viettää loma erilaisten aktiviteettien – muun muassa kalastuksen, veneilyn, melonnan ja retkeilyn – parissa. Tutustu tarjontaamme ja löydä sinulle sopivin mökki Turun saaristosta!

Katso lähialueilta myös

Lue myös