Tykkimäki

Tykkimäki
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Tykkimäki - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Löydä parhaat mökit ja sopivin majoitus Tykkimäen läheltä Gofinlandin avulla. Viihtyisä vuokramökki lähellä Tykkimäen huvipuistoa takaa edellytykset unohtumattomalle lomalle, jonka aikana voit nauttia kulttuurielämysten lisäksi myös alueen upeasta luonnosta.

Kouvolassa, noin 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva Tykkimäen huvipuisto on koko perheelle sopiva lomakohde, joka tarjoaa nähtävää ja koettavaa useammaksikin päiväksi. Suomen kolmanneksi suosituimman huvipuiston vetonauloja ovat muun muassa vesiliukurata, Heppakaruselli, kovavauhtinen Enterprise sekä maisemistaan tunnettu Kouvola-pyörä. Huvipuistolaitteiden lisäksi Tykkimäellä lomaillessa voi käydä esimerkiksi eläinfarmilla, liikennepuistossa tai Atreenalin-seikkailuradalla.

Kouvolan alueelta löytyy runsaasti viihtyisiä vuokramökkejä, joissa riittää valinnanvaraa eri tarpeisiin. Lomamökki kauniissa ympäristössä mahdollistaa sen, että loman aikana voit tutustua Tykkimäen lisäksi myös muihin alueen nähtävyyksiin ja kauniiseen luontoon. Tutustu tarjontaamme ja varaa oma vuokramökkisi sivuiltamme!

Katso lähialueilta myös