Veljesranta
mökki, Utajärvi, 4+2 henkilöä

Veljesranta (ent. Veljesmaja, Partiokämppä)  on rakennettu 1964 sotaveteraanien virkistys- ja kokoontumiskäyttöön.  Veljesranta-mökki sijaitsee Utajärvellä Oulujoen pohjoispuolella Niskankylässä. Mökissä on 4 (+2) vuodepaikkaa. 

Mökki on vain kesäkäyttöinen ja käytössä ajalla touko-lokakuu. Mökin tontti on metsäinen. 

Veljesrannan mökissä on tupakeittiö ja 2 kpl makuuhuoneita. Mökissä on vesi ja viemäröinti, jääkaappipakastin, sähköliesi, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, ruokailu- ja kahviastiasto 8 hengelle, sekä ruuanlaittovälineistöä. TV ja CD-radio-soitin. Tuvassa on takka. 


Lämmitysmuotona on ilmalämpöpumppu sekä sähköpatterit makuuhuoneissa. 

Kohteessa on sisäwc (mutta ei sisäsuihkua).

Puulämmitteinen ulkosauna on käytettävissä. Pesuvetenä käytetään jokivettä. Vesi nostetaan pumpulla saunaan vesisaaveihin. Pesuvesi lämmitetään kiukaan vesisäiliössä. Polttopuut saatavilla. 

Rannassa on käytettävissä iso laituri kokoontumiseen ja oleskeluun. Pöytä ja penkit sekä tulipaikka ja grilli. Laiturilla on puulämmitteinen kylpypalju. Paljussa käytetään jokivettä.

Turvallisuussyistä laituri- ja ranta-alueella lasiastioiden sekä -pullojen ym. käyttö on ehdottoman kielletty. Lasisirpaleet ovat turvallisuusriski niin uimareille, paljuilijoille kuin kaikille laiturin ja rannan käyttäjille. 

Rantaan on kunnostettu pieni  uimapaikka (pohja: hiekkaa (kivi), syvemmällä muta, kivi). Ranta on loiva, vedessä ei ole voimakasta virtausta ja sopii näin myös lapsille. Aikuisten on aina valvottava lasten uimista. Huomioithan, että Oulujoen vettä säännöstellään voimakkaasti. Vedenkorkeus päivänaikana voi vaihdella. 

Kohde ei sovellu liikuntaesteisille.

Kesän 2022 vuokrahinta sisältää käyttöoikeuden kahteen kalastuskajakkiin. Kajakit ovat vuokrauksen aikana vapaasti käytettävissä ja saatavilla rantaladosta. Suojaisessa lahdelmassa on hyvä harjoitella melomista ja kokeneemmat voivat meloa kauempana Oulujoella. Pelastusliivit aikuisille saatavilla. Kajakit säilytetään rannan ladossa myös vuokrauksen aikana.

Kalastusluvat hankkii jokainen vuokralainen itse (Niskan osakaskunnan lupa).
Käytettävissä veneenlaskuluiska. Pihalla on parkkitilaa autoille.

Omaa rantaa on 50 metriä. Lähimmät naapurit ovat molemmin puolin mökkiä.  Matkaa noin 40 metriä kumpaankin.
Alueella sijaitsee ampumarata, joka on avoinna arkisin klo 10-20 ja sunnuntaisin klo 12-20.
 

Perustiedot

Sijainti: Utajärvi
Veljestie 6, 91600 UTAJÄRVI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Veljesranta
Pinta-ala: 54 m²
Makuuhuoneiden määrä: 2
Vuodepaikkojen määrä: 4
Lisävuoteiden määrä: 2
Rakennusvuosi: 1964
Peruskorjausvuosi: 2020
Kohteen ominaisuuksia: takka, lapsiystävällinen
Sauna: rantasauna
Luokitus: 2 MaLo
Kohdenumero: 1255626

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: Sisäwc (mutta ei sisäsuihkua). 4 vuodetta (80 x 200 cm) ja 2 lisävuodetta (70 x 200 cm). Lämmitysmuotona on ilmalämpöpumppu sekä sähköpatterit makuuhuoneissa.
Rannan tyyppi: joki
Rannan kuvaus: Rantaan on kunnostettu pieni hiekkapohjainen uimapaikka (pohja: hiekkaa, syvemmällä muta, kivi). Ranta on loiva, vedessä ei ole voimakasta virtausta ja sopii näin myös lapsille. Vedenkorkeus päivän aikana voi vaihdella.
Viihde ja ajanviete: TV, CD-soitin
Keittiön varusteet: mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, pakastin, liesi, jääkaappi, ruoanlaittovälineet
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Vesi ja viemäröinti keittiössä.
Astiasto: astiasto 8 hengelle
Tilat ja varustelu: WC
Ulkotilat: grilli
Vapaa-ajan aktiviteetit: uinti, veneily, melonta, metsästys, kalastus, pyöräily, marjastus/sienestys

Kohdetta vuokraa

Rokuan Lomahuvilat
info@rokuanlomahuvilat.fi
Katso yhteystiedot
Murrontie 49
91600 Utajärvi
Puh. 0505694773
Avaa Google Mapsissa