Tunturilumo
mökki, Utsjoki, 2+2 henkilöä

Utsjoelta 50 km koilliseen, Nuorgamista 7 km etelään, sijaitsee Kaldoaivin erämaa-alueen koillislaidalla omassa rauhassaan kauniissa maisemassa tuntupaljakalla pienen järven rannalla (etäisyys 45 m, järven pituus 350 m, leveys 150 m). Järvessä matala ranta ja kova pohja. Autolla ei pääse mökin pihaan asti, kävely-tai hiihtomatka 700 m. Omistajan kanssa voi sopia kuljetuksesta kelkalla tai mönkijällä.

Kelomökki, rakennettu 1995, kunnostettu ja uusittu 2020.
Tupakeittiössä vuodesohva, parvella 120 cm leveä joustinpatja ja 2 muuta patjaa, sauna, eteinen ja terassi. Ulkokäymälä.
Mökissä sähköt aurinkopaneelista (12 V), led-valot ja usb-pistoke puhelimien lataukseen. Aggregaatilla sähköt (230 V), pistorasiat sisällä. Jääkaappi (12 V) käytössä 1.6. - 30.9. välisenä aikana.
Varaava takka ja Wallas-mökkilämmitin. Iso kaasuliesi, kivinen keittiötaso ja viemäri. Mökkiin ei ole vesijohtoa, käyttövesi otetaan järvestä, juomavesi tuodaan mukana.

Kohteessa on lemmikkimaksu. Lemmikkimaksu on per lemmikki. Jos sinulle on lemmikki mukana, ystävällisesti valitse lisäpalvelu "lemmikkimaksu" lemmikkien lukumäärän mukaisesti.
Tunturilumo tarjoaa ainutlaatuiset tunturimaisemat omassa rauhassa vajaan kilometrin päässä lähimmältä vähäliikenteiseltä tieltä. Oman auton voi pysäköidä omistajan safarikeskuksen pihalle ja sieltä Tunturilumolle johtaa helppokulkuinen 700 m pitkä eräpolku. Täällä saa nauttia yksityisyydestä, mökkinaapureita ei ole lähellä ja patikoimaan tai hiihtämään pääsee erämaahan suoraan terassilta

Omistajalta lohensoutupalveluja sopimuksen mukaan. Omistajalta myös
kuljetuksia asiakkaan toiveen mukaan kelkalla, mönkijällä ja maastoautolla sekä opastuksia kalavesille ja riekkomaille. Husky-ja porosafareita, moottorikelkkojen, suksien ja lumikenkien vuokrausta.

Pilkkijärviä mökin lähimaastoissa: Heikkovarjavri 2 km, Skaidijärvi 4 km, Kivijärvi 2 km ym.
Mökin vuokraaja voi hakea Metsähallitukselta moottorikelkkailuluvan, joka oikeuttaa liikkumaan viiden kilometrin säteellä pilkkijärvillä. Kuljetuksista ja opastuksista voi myös sopia omistajan kanssa lisämaksusta.

Metsästys: 20 ha omistajan pienriistan metsästysmaita käytettävissä.
Valtionmaiden riekkolupa-alue 1604 Nuorgam (ks. www.eraluvat.fi)

Nuorgamin palvelut lähellä 7-8 km, mm. kaupat, Alko, ravintola. Rajanylityspaikka Norjaan 11 km, Varanginvuonolle (Jäämeri) 46km.Perustiedot

Sijainti: Utsjoki
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Tunturilumo
Pinta-ala: 30 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 2
Rakennusvuosi: 1995
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sisäsauna
Luokitus: 2 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: sähkövalaistus aurinkopaneelista
Kohdenumero: 1066014

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: lämmitys takalla, juomavesi haetaan itse, varaava takka
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 1092 €/vko
varaustiedot päivitetty 07.10.2022
varaustiedot päivitetty 07.10.2022

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502
Avaa Google Mapsissa