Vaasan seutu

Vaasan seutu
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Vaasan seutu - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Vaasan seudulla pääset nauttimaan meri-ilmastosta ja aidosta rantakaupunkitunnelmasta. Voit kokea upean saariston patikoiden kauniilla luontopoluilla tai ajellen pitkin Suomen pisintä siltaa kohti Merenkurkun saaristoa. Tai sitten voit vain nauttia auringon lämmöstä ja raikkaasta meri-ilmasta hyvässä seurassa rannalla rentoutuen ja jäätelöä syöden.

Vaasan alueella on mielenkiintoinen historia, jota voimme ihailla tänäkin päivänä monesta eri näkökulmasta. Historian ystävä löytää täältä ennennäkemättömiä paikkoja, sillä Vaasan seudulla historiallisia nähtävyyksiä riittää moneen lähtöön, aina raunioista ja meteorikraattereista perinteisiin museoihin ja kirkkoihin. Ajan tuomaa arvokkuutta huokuvat historialliset nähtävyydet saavat tuntemaan kuin matkaisit ajassa taaksepäin toiselle vuosisadalle.

Ruoan ja juoman ystäville Vaasan seudulta löytyy monipuolista tarjontaa. Vaasan seudun ruokakulttuurista voi nauttia kokeilemalla maittavia ja ainutlaatuisia paikallisia erikoisuuksia.

Tekemisen puutteestakaan ei seudulla tarvitse kärsiä, sillä tapahtumia riittää joka lähtöön aina perinteisistä konserteista ja teatterista erilaisiin festivaaleihin ja markkinoihin. Katso tapahtumaluettelo.

Voit kokea myös leppoisan maalaiselämän perinteisten punaisten puutalojen keskellä tunnelmallisissa pienissä maalaiskylissä. Vietä rentouttava päivä maaseudulla tutustuen kylän elämään, kauniiseen luontoon ja ainutlaatuisiin historiallisiin nähtävyyksiin.

Vaasan seudulla on runsaasti kokemisen arvoisia paikkoja, jollaisia ei muualta löydy. Alueella on yllättäviä nähtävyyksiä ja paljon kiinnostavia tapahtumia. Millainen on sinun lomasi? Lue lisää seudun nähtävyyksistä ja mahdollisuuksista ja koe Pohjanmaa parhaimmillaan!

Katso lähialueilta myös