Käpylä Keiteleen rannalla
mökki, Viitasaari, 6 henkilöä

Viitasaarella Keiteleen aurinkoisella länsirannalla viihtyisä hirsimökki, jossa tupa, keittiö ja makuuhuone. Aitta toimii lisämakuuhuoneena. Erillinen sauna puukiukaalla, muumipuucee. Verkkovirta, osuuskunnan johtovesi (kylmä). Mökissä puulämmitys, aitassa sähkölämmitys. Astianpesukone. Soutuvene. Ison järven kalasaaliit. Mukavat järvinäkymät, vastarannalle noin kilometri. Hyvä uimaranta. Valitettavasti emme voi ottaa lemmikkejä tälle mökille.

Perustiedot

Sijainti: Viitasaari
Rajaniementie 154, 44760 KEIHÄRINKOSKI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Käpylä Keiteleen rannalla
Pinta-ala: 40 m²
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 6
Kohteen ominaisuuksia: auto välttämätön, takka, kylmävesijohto, parveke, lapsiystävällinen, terassi, kamiina
Sauna: rantasauna
Erityisiä ehtoja: Varaus vahvistuu, kun ennakkomaksu (25 %) on maksettu eräpäivään mennessä. Koko vuokra on maksettava kuukautta ennen mökkiloman alkua. Mökkiä saa käyttää omistajan ilmoittama henkilömäärä, ellei muuta sovita. Teltan, asunto-auton tai -vaunun käyttö vaatii luvan. Varauksen perumisesta pidätetään ennakkomaksu. Peruutuksesta myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen mökkilomaa veloitetaan koko hinta. Vuokra voidaan palauttaa lukuun ottamatta ennakkomaksua, jos asiakas tai samassa taloudessa asuva sairastuu tai loukkaantuu. Peruutus on tehtävä viipymättä ja osoitettava lääkärintodistuksella. Vuokraa ei palauteta, jos mökkiloma keskeytyy vuokrakauden aikana. Ylivoimaisen esteen sattuessa isäntä voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada vuokra takaisin. Vuokranantaja ei vastaa luonnonvoimista tai -oloista vuokralaiselle tai hänen omaisuudelleen aiheutuvista vahingoista tai vuokrauksen keskeytymisestä. Vuokraa ei tällöin palauteta. Vuokranantaja ei vastaa muistakaan vuokralaiselle ja / tai hänen seurueelleen kohteessa tapahtuvista vahingoista. Mahdolliset huomautukset on osoitettava viipymättä ja loman aikana suoraan kohteen huoltajalle. Mahdolliset vahingot on korvattava.
Kohdenumero: 1392867

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Rannan tyyppi: järvi
Ominaisuudet: oma ranta
Rannan kuvaus: Loivasti syvenevä ranta on lapsiystävällinen, mutta sopii hyvin myös aikuisille. Ranta on kunnostettu hiekalle.
Viihde ja ajanviete: TV, radio
Keittiön varusteet: jääkaappi, astianpesukone, pakastin, vedenkeitin, uuni, ruoanlaittovälineet, leivänpaahdin, kahvinkeitin, liesi, mikroaaltouuni
Astiasto: astiasto 6 hengelle
Tilat ja varustelu: puucee
Ulkotilat: aitta, grilli, puutarha
Auton säilytys: autopaikka
Lisätietoja ulkotiloista: Mökillä on pallogrilli, johon vuokralainen tuo hiilet. Lisäksi on nuotiopaikka.
Vapaa-ajan aktiviteetit: uinti, kalastus, vaellus, veneily
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Keitele on kalaisa järvi. Mökillä on vene soutelua ja kalastamista varten. Pelastusliivejä on käytössä yksi 70-90-kiloiselle, yksi 40-60-kiloiselle, yksi 20-40-kiloiselle ja yksi 10-15-kiloiselle. Hiekkateillä on hyvä mahdollisuus lenkkeilyyn. Myös vaeltaminen metsissä on mahdollista. Syksyisin on mahdollista marjastaa ja poimia sieniä. Kylän nähtävyyksiä ovat koski ja näkötorni Luotolansaaressa sekä kotieläintila. Kesän aikana Viitasaarella järjestetään erilaisia tapahtumia.

Hintatiedot

Elokuussa vuokraamme mökkiä myös viikkoa lyhyemmiksi ajoiksi. Kysy lisää!

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
  • 495 €/vko, vaihtopäivä sunnuntai
Vuodevaatteet 20 €
Siivous 80 €

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Ruokakaupat, ravintolat, erikoisliikkeet, linja-autoasema, terveyskeskus, kirjasto, uimahalli ja kirkot ovat Viitasaaren keskustassa. Matkaa sinne on 35 kilometriä. Keihärinkosken keskustassa (7 km) palvelee kesä-heinäkuussa kahvila ja kioski Koskitupa.
Liikenneyhteydet: Mökille pääsee vain omalla autolla.
varaustiedot päivitetty 18.05.2023
varaustiedot päivitetty 18.05.2023

Kohdetta vuokraa

Jukka Hämäläinen
jukka.a.hamalainen@helsinki.fi
Katso yhteystiedot
Puh. 0504014768
Avaa Google Mapsissa