Mäntyranta Keiteleen rannalla
mökki, Viitasaari, 8 henkilöä

Keiteleen aurinkoisella länsirannalla viihtyisä Mäntyranta, jossa on tupakeittiö, nukkumaparvi, sauna ja iso kuisti. Lisäksi erillinen saunamökki ja takkahuone, joka toimii makuuhuoneena. Puukiukaat, verkkovirta, päämökissä osuuskunnan johtovesi (kylmä). Siisti puucee. Soutuvene. Ison järven kalasaaliit. Mukavat järvinäkymät, vastarannalle noin kilometri. Hyvä uimaranta. Tälle mökille lemmikit ovat tervetulleita.

Perustiedot

Sijainti: Viitasaari
Rajaniementie 150, 44760 KEIHÄRINKOSKI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Mäntyranta Keiteleen rannalla
Pinta-ala: 50 m²
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 8
Rakennusvuosi: 1986
Kohteen ominaisuuksia: terassi, kylmävesijohto, lapsiystävällinen, takka, auto välttämätön
Sauna: rantasauna
Parvi: olemassa
Erityisiä ehtoja: Varaus vahvistuu, kun ennakkomaksu (25 %) on maksettu eräpäivään mennessä. Koko vuokra on maksettava kuukautta ennen mökkiloman alkua. Mökkiä saa käyttää omistajan ilmoittama henkilömäärä, ellei muuta sovita. Teltan, asunto-auton tai -vaunun käyttö vaatii luvan. Varauksen perumisesta pidätetään ennakkomaksu. Peruutuksesta myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen mökkilomaa veloitetaan koko hinta. Vuokra voidaan palauttaa lukuun ottamatta ennakkomaksua, jos asiakas tai samassa taloudessa asuva sairastuu tai loukkaantuu. Peruutus on tehtävä viipymättä ja osoitettava lääkärintodistuksella. Vuokraa ei palauteta, jos mökkiloma keskeytyy vuokrakauden aikana. Ylivoimaisen esteen sattuessa isäntä voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada vuokra takaisin. Vuokranantaja ei vastaa luonnonvoimista tai -oloista vuokralaiselle tai hänen omaisuudelleen aiheutuvista vahingoista tai vuokrauksen keskeytymisestä. Vuokraa ei tällöin palauteta. Vuokranantaja ei vastaa muistakaan vuokralaiselle ja / tai hänen seurueelleen kohteessa tapahtuvista vahingoista. Mahdolliset huomautukset on osoitettava viipymättä ja loman aikana suoraan kohteen huoltajalle. Mahdolliset vahingot on korvattava.
Kohdenumero: 1429191

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Rannan tyyppi: järvi
Ominaisuudet: oma ranta
Rannan kuvaus: Loivasti syvenevä ranta on lapsiystävällinen, mutta sopii hyvin myös aikuisille. Ranta on kunnostettu hiekalle.
Viihde ja ajanviete: radio, TV
Lisätietoja viihteestä ja ajanvietteestä: Keitele on kalaisa järvi. Mökillä on vene soutelua ja kalastamista varten. Mökillä on muutama erikokoinen kelluntaliivi. Hiekkateillä on hyvä mahdollisuus lenkkeilyyn. Myös vaeltaminen metsissä on mahdollista. Syksyisin on mahdollista marjastaa ja poimia sieniä. Kylän nähtävyyksiä ovat koski ja näkötorni Luotolansaaressa sekä kotieläintila. Kesän aikana Viitasaarella järjestetään erilaisia tapahtumia.
Keittiön varusteet: leivänpaahdin, mikroaaltouuni, uuni, vedenkeitin, ruoanlaittovälineet, jääkaappi, kahvinkeitin, liesi, pakastin
Tilat ja varustelu: puucee
Ulkotilat: grilli
Vapaa-ajan aktiviteetit: vaellus, kalastus, marjastus/sienestys, pyöräily, veneily, melonta

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
  • 395 €/vko, vaihtopäivä sunnuntai
Syksy 28.08.2023 - 05.11.2023
  • 50 €/
  • 125 €/vkl
  • 245 €/vko
Vuodevaatteet 10 €
Siivous 80 €

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Ruokakaupat, ravintolat, erikoisliikkeet, linja-autoasema, terveyskeskus, kirjasto, uimahalli ja kirkot ovat Viitasaaren keskustassa. Matkaa sinne on 35 kilometriä. Keihärinkosken keskustassa (7 km) palvelee kesä-heinäkuussa kahvila ja kioski Koskitupa.
Liikenneyhteydet: Mökille pääsee omalla autolla.
varaustiedot päivitetty 15.08.2023
varaustiedot päivitetty 15.08.2023

Kohdetta vuokraa

Jukka Hämäläinen
Katso yhteystiedot
Puh. 050 401 4768
Avaa Google Mapsissa