Visulahti

Visulahti
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Visulahti - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Mikkelissä, vain noin 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva Visulahti on koko perheelle suunnattu matkailukeskus, joka tarjoaa nähtävää ja koettavaa useammallekin päivälle. Visulahdessa lomaillessasi majoitut kätevästi Mikkelin alueen vuokramökeissä ja loma-asunnoissa.

Visulahden valttina on lomakeskuksen monipuolisuus, sillä elämyspuistossa riittää tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Dinosaurian vesipuistosta löytyvät uima-altaat, vesiliukumäet ja karusellit tarjoavat elämyksiä koko perheelle. Vahakabinetissa on mahdollista tutustua aidon näköisiin julkisuuden henkilöihin, muun muassa presidentteihin, urheilijoihin ja itse joulupukkiin. Aikuisille suunnatussa Xon-puistossa pääsee kokeilemaan extreme-aktiviteetteja vesihiihdosta aina benji-hyppyyn asti. Visulahdessa järjestetään vuosittain myös suomalaiset pop-artistit yhteen keräävä Jurassic Rock -festivaali.

Paras tapa nauttia lomasta Visulahdessa on majoittua viihtyisässä vuokramökissä tai lomakeskuksen lähellä sijaitsevassa loma-asunnossa. Gofinlandin sivulta löydät parhaat vaihtoehdot majoitukseen aina luonnonläheisistä mökeistä luksusluokan huviloihin. Tervetuloa etsimään oma vuokramökki monipuolisesta majoitustarjonnastamme!

Katso lähialueilta myös