Visulahti

Visulahti
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Visulahti - Majoitus ja mökit

Mikkelissä, noin 5 km päässä kaupungin keskustasta sijaitseva Visulahti, on koko perheelle suunnattu matkailukeskus, joka tarjoaa nähtävää ja koettavaa useammallekin päivälle. Matkailukeskuksessa ei ole perinteisiä huvipuistolaitteita, vaan Visulahti tuo paljon tekemistä koko perheelle erilaisten aktiviteettien muodossa. Visulahdesta löydät esimerkiksi seikkailulinnan, vesiliukumäkiä ja pomppulinnoja.

Visulahden ympäristössä on myös paljon nähtävää. Mikkelin eläväinen kaupunki on varsinkin kesämatkailijoiden suosikkipaikkoja runsaan aktiviteettitarjonnan ansiosta. Mikkelin lähellä sijaitsevassa Kenkäveron pappilassa voit käydä nauttimassa päivän päätteeksi kunnon illallisen. Visulahdessa lomaillessasi majoitut kätevästi Mikkelin alueen vuokramökeissä ja loma-asunnoissa.

Visulahden huvipuisto

Visulahden valttina on lomakeskuksen monipuolisuus, sillä elämyspuistossa riittää tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Dinosaurian vesipuistosta löytyvät uima-altaat, vesiliukumäet ja karusellit tarjoavat elämyksiä koko perheelle. Dinosauriassa on myös mahdollista törmätä alueella vaeltaviin dinosauruksiin, joista tunnetuin on "halisaurus", joka tervehtii Visulahden vieraita ystävällisesti.

Avaruusteemaisessa Hyperdinossa on lapsilla ja aikuisilla tilaisuus leikkiä sisäleikkipuistossa, joka tarjoaa mahtavat puitteet toimintaan. Hyperdinossa lapset voivat kokeilla kiipeily- ja koordinaatiotaitojaan kiipeilyradoilla ja pomppupaikoilla. Temppuratojen ohella Hyperdinossa on erillinen taitopelialue, jossa on esimerkiksi pallonheittoa ja sählyä.

Vahakabinetissa on mahdollista tutustua aidon näköisiin julkisuuden henkilöihin, muun muassa presidentteihin, urheilijoihin ja itse joulupukkiin. Aikuisille suunnatussa Xon-puistossa pääsee kokeilemaan extreme-aktiviteetteja vesihiihdosta aina benji-hyppyyn asti. Paintball-kentät tarjoavat hienot mahdollisuudet kokeilla värikuulasotaa kaveriporukalla.

Jurassic Rock festivaali

Visulahdessa järjestetään vuosittain myös suomalaiset rock artistit yhteen keräävä Jurassic Rock festivaali. Jurassic Rock järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2007 ja se on ollut vuotuinen tapahtuma Mikkelissä siitä lähtien.

Majoitus Visulahdessa

Visulahden ympäristössä on runsaasti majoitusmahdollisuuksia kesämatkailijoille. Alueelta löytyy leirintäalueita, karavaanialueita sekä telttailumahdollisuuksia. Mikäli kaipaat omaa rauhaa, on vuokramökki silloin järkevin ratkaisu. Visulahteen on vain 5 minuutin ajomatka Mikkelin keskustasta, joten voit myös huoletta majoittua keskustan tuntumassa.

Paras tapa nauttia lomasta Visulahdessa on majoittua viihtyisässä vuokramökissä tai lomakeskuksen lähellä sijaitsevassa loma-asunnossa. Gofinlandin sivulta löydät parhaat vaihtoehdot majoitukseen aina luonnonläheisistä mökeistä luksusluokan majoituksiin. Tervetuloa etsimään oma vuokramökki monipuolisesta majoitustarjonnastamme!

Katso lähialueilta myös