Vuokatti

Vuokatti
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Vuokatti - Mökit ja vapaa-ajan asunnot

Kun etsit majoitusta Vuokatin läheisyydestä, Gofinlandin sivuilta löydät runsaasti vapaita vuokramökkejä eri puolilta Sotkamoa. Laajassa valikoimassamme riittää vaihtoehtoja rauhallisessa luonnonympäristössä sijaitsevista mökeistä Vuokatinrinteiden parhailla paikoilla sijaitseviin loma-asuntoihin.

Kainuun kumpuilevissa vaaramaisemissa sijaitseva Vuokatin hiihtokeskus tarjoaa matkailijalle monipuolista tekemistä niin rinteissä kuin rinteiden ulkopuolellakin. Upean ympäristönsä ansiosta Vuokatissa on erinomaiset edellytykset niin hiihtoon, lumikenkäilyyn kuin moottorikelkkailuunkin. Edes kesä ei ole rajoitteena perinteisille talviaktiviteeteille, sillä Vuokatin hiihtoputki ja lumilautailutunneli antavat mahdollisuuden nauttia lumesta myös talvikauden ulkopuolella.

Yhteensä Vuokatin hiihtokeskuksesta löytyy 13 rinnettä, joiden suurin korkeusero on 174 metriä. Vuokatinrinteiden lukuisat kahvilat ja ravintolat tarjoavat mahdollisuuden pitää virkistävän tauon laskuaktiviteettien lomassa. Lomapäivän päätteeksi Vuokatissa voi suunnata esimerkiksi lasten suosimaan Angry Birds Activity Parkiin, Katinkullan kylpylään tai Vuokatin keilahalliin.

Mökin vuokraaminen mahdollistaa kiireettömän loman Vuokatin palveluiden läheisyydessä. Olipa etsinnän kohteena sitten pieni ja viihtyisä vuokramökki tai kaikilla mukavuuksilla varusteltu huvila, laajasta valikoimastamme löydät varmasti sinua miellyttävän majoituksen! Alta löydätte sivustomme suosituimmat Vuokatti-mökit!

Lue myös