Vuokatti

Vuokatti
Majoitus, loma-asunnot ja mökit

Tutustu vuokramökkeihin

Vuokatti – Majoitus ja mökit

Kun etsit majoitusta Vuokatin läheisyydestä, Gofinlandin sivuilta löydät runsaasti vapaita vuokramökkejä eri puolilta Sotkamoa. Vuokatin mökit sisältävät vaihtoehtoja rauhallisessa luonnonympäristössä sijaitsevista mökeistä Vuokatinrinteiden parhailla paikoilla sijaitseviin huoneistoihin, huviloihin ja loma-asuntoihin.

Majoitus aktiivisen Vuokatin hiihtokeskuksen läheisyydessä

Kainuun kumpuilevissa vaaramaisemissa sijaitseva Vuokatin hiihtokeskus tarjoaa matkailijalle monipuolista tekemistä niin rinteissä kuin rinteiden ulkopuolellakin. Upean ympäristönsä ansiosta Vuokatissa on erinomaiset edellytykset niin hiihtoon, lumikenkäilyyn kuin moottorikelkkailuunkin. Edes kesä ei ole rajoitteena perinteisille talviaktiviteeteille, sillä Vuokatin hiihtoputki ja lumilautailutunneli antavat mahdollisuuden nauttia lumesta myös talvikauden ulkopuolella.

Yhteensä Vuokatin hiihtokeskuksesta löytyy 13 rinnettä, joiden suurin korkeusero on 174 metriä. Lomapäivän päätteeksi Vuokatissa voi suunnata esimerkiksi lasten suosimaan Angry Birds Activity Parkiin, Katinkullan kylpylään tai Vuokatin keilahalliin.

Tapahtumat ja palvelut lähellä Vuokatin mökkejä

Vaikka Vuokatissa pääseekin nauttimaan luonnonrauhasta mökkeilyn ohessa, matkailukeskuksesta löydät silti kaikki tarvittavat palvelut lomaasi varten. Shoppailijoiden iloksi Vuokatista löytyy ruokakauppojen lisäksi muun muassa kaksi urheiluvälinekauppaa. Vuokatissa sijaitsee myös lukuisia kahviloita, rinneravintoloita ja baareja, jotka tyydyttävät isommankin nälän ja janon. Etsitpä sitten maistuvaa pikaruokaa, paikallisia herkkuja tai menevää iltaelämää, Vuokatin ravintolatarjonnasta löydtä varmasti sinua miellyttävän paikan.

Vuokatissa järjestetään matkailijoiden iloksi kiinnostavia tapahtumia ympäri vuoden. Syysaikaan Vuokatista löytyy useita liikuntaan ja hyvinvointiin keskittyviä tapahtumia, lokakuussa vietetään ensilumenladun avajaisia, pikkujoulukaudella juhlitaan railakkaasti ja joulun ja uudenvuoden tienoilla Vuokatissa nautitaan talvisesta tunnelmasta. Vuokatin kevät on täynnä mitä mielenkiintoisempia rinnetapahtumia ja unohtaa ei sovi myöskään Katinkulta Areenalla ympäri vuoden järjestettäviä keikkoja ja konsertteja.

Vuokattiin on helppo saapua kauempaakin, sillä Kajaanin lentoasema sijaitsee ainoastaan 40 kilometrin päässä Vuokatin rinteiltä. Junalla saavuttaessa matkaa voi jatkaa linja-autolla 33 kilometrin päässä sijaitsevalta Kajaanin rautatieasemalta. Vuokattiin liikennöi myös suoria bussiyhteyksiä ympäri Suomen – aina pääkaupunkiseutua myöten!

Varaa majoitus Vuokatin palveluiden läheltä

Mökin vuokraaminen Vuokatista mahdollistaa kiireettömän loman hiihtokeskuksen palveluiden läheisyydessä. Olipa etsinnän kohteena sitten pieni ja viihtyisä vuokramökki tai kaikilla mukavuuksilla varusteltu huvila, laajasta valikoimastamme löydät varmasti sinua miellyttävän majoituksen! Alta löydätte sivustomme suosituimmat Vuokatti-mökit!

Lue myös