Ylläs

Ylläs
Majoitus ja Mökit

Tutustu vuokramökkeihin

Ylläs - Majoitus ja mökit

Gofinlandin sivuilta löydät parhaan majoituksen ja viihtyisimmät mökit Ylläkseltä. Ylläs on ympärivuotinen matkailukohde Tunturi-Lapin sydämessä, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa. Ylläksen alue jakautuu eri puolilla tunturia sijaitseviin kahteen kylään, Äkäslompoloon ja Ylläsjärveen, joista molemmista löytyy runsaasti mökkejä isommillekin seurueille.

Ylläs on helposti saavutettavissa kaikkialta Suomesta, sillä voit saapua Lappiin omalla autolla, lentokoneella Kittilän lentokentälle tai junalla Kolarin rautatieasemalle, josta matkaa voi jatkaa linja-autolla suoraan Ylläkselle. Vuokraa mökki tai varaa majoitus Ylläkseltä ja valmistaudu monipuoliseen lomaan Lapin tuntureiden keskellä!

Ylläksen talvi on täynnä tekemistä

Yllästä ei turhaan kehuta Suomen parhaaksi talvilomakohteeksi, sillä alueelta löytyy maan laajin latuverkosto (330 km), suurimmat rinteet ja tekemistä joka lähtöön. Ylläksellä voi osallistua erilaisille safareille (esimerkiksi moottorikelkka-, poro- ja huskysafarit) tai vuokrata välineet ja kokeilla vaikka lumikenkäilyä tai retkiluistelua. Islanninhevoset ovat oivia vaelluksilla ja tarpeen tullen voi vaikka virkistäytyä avantouinnilla.

Nauti Lapin kesästä Ylläksellä

Kesäaikaan Lapin vihreä luonto ja raikas ilma houkuttelevat retkille ja vaelluksille. Ylläksen alueen puhdas ja kaunis luonto sekä vaihteleva maasto tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen. Vieressä sijaitsevan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemaa hallitsevat tunturit ja niitä ympäröivät luonnontilaiset metsät ja suot. Tunturien siluetti on lähes aina läsnä ja merkityt reitit ohjaavat kulkijan puiston kauneimmille näköalapaikoille.

Kalastukseen löytyy runsaasti valinnanvaraa Ylläksen alueen joista ja järvistä. Hurjapäisimmille suosittelemme alamäkipyöräilyä Ylläs Bike Parkissa. Perheen pienimmille (ja miksei isommillekin) löytyy paljon ihmeteltävää Äkäslompolossa sijaitsevalta Konijänkän kotieläinpihalta.

Majoitus Äkäslompolossa - Ylläksen vieressä

Äkäslompolo on Ylläksen luoteispuolella sijaitseva matkailukylä, joka on houkutellut etelän matkailijoita puoleensa aina 1930-luvulta saakka. Vuokrattavien mökkien, huoneistojen ja loma-asuntojen lisäksi Äkäslompolosta löytyy kaikki tarvittavat palvelut matkaa varten: paljon ostosmahdollisuuksia, kuuluisa Jounin kauppa, ravintoloita, kahviloita ja ohjelmapalveluyrityksiä. Äkäslompolosta on matkaa Ylläksen rinteille ainoastaan 7 kilometriä.

Vuokraa mökki Ylläsjärveltä

Äkäslompoloon nähden Ylläksen vastakkaisella puolella sijaitseva Ylläsjärven kylä tarjoaa myös runsaasti vaihtoehtoja majoitusta varten: mökkejä, huviloita ja ski inn -huoneistoja. Majoituspalveluiden lisäksi Ylläsjärven puolella matkailijoita palvelee kylpylä, kauppa, keilarata ja Ylläksen ainoa Gondoli-hissi. Varaa sinulle sopivin majoitus ja vietä elämyksellinen loma vuokramökissä Ylläksellä!

Lue myös