Ylläs

Ylläs
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Ylläs - Majoitus ja mökit

Gofinland tarjoaa majoitukset ja mökit Ylläkseltä. Ylläs on ympärivuotinen luontomatkailukohde Tunturi-Lapin sydämessä, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa. Ylläkselle pääsee helposti lentäen Kittilän lentokentälle, junalla Kolarin rautatieasemalle tai vaikka omalla autolla.

Talven taikaa

Ylläksellä on Suomen upein latuverkosto (330km), suurimmat rinteet ja talvitekemistä joka lähtöön. Ylläksellä voi osallistua erilaisille safareille (esimerkiksi moottorikelkka-, poro- ja huskysafarit) tai vuokrata välineet ja kokeilla vaikka lumikenkäilyä tai retkiluistelua. Islan-ninhevoset ovat oivia vaelluksilla ja tarpeen tullen voi vaikka virkistäytyä avantouinnilla.

Kesän valossa

Kesäaikaan Lapin vihreä luonto ja raikas ilma houkuttelevat retkille ja vaelluksille. Monet erinomaiset vaellus- ja maastopyöräreitit kutsuvat seikkailemaan. Pallas-Yllästunturin kan-sallispuiston maisemaa hallitsevat tunturit ja niitä ympäröivät luonnontilaiset metsät ja suot. Alueen puhdas ja kaunis luonto sekä vaihteleva maasto tarjoavat erinomaiset mah-dollisuudet retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen. Tunturien siluetti on lähes aina läsnä, ja reitit ohjaavat kulkijan puiston kauneimmille näköalapaikoille. Kalastajalle löytyy valinnan-varaa alueen joista ja järvistä. Hurjapäisimmille suosittelemme alamäkipyöräilyä Trek Bike Parkissa. Perheen pienimmille (ja miksei isommillekin) löytyy paljon ihmeteltävää Konijän-kän kotieläinpihalta

Tutustu Ylläksen tapahtumiin ja aktiviteetteihin osoitteessa yllas.fi Alta löydätte sivustomme suosituimmat Yllas-majoitukset!

Lue myös