Villa Karhenhelmi
mökki, Ylöjärvi, 7+2 henkilöä

Tasokas kesäksi 2020 valmistunut huvila Ylöjärven Karhella Karhejärven rannalla. Etäisyys Tampereelle vain 35 km.Tähän vaikuttavaan huvilaan majoittuu jopa 9 hengen seurue. Oman nukkumarauhan takaavat 3 erillistä makuuhuonetta, joissa yhteensä 7 laadukasta vuodetta (+vauvansänky) sekä saunakamari, jossa lisävuode kahdelle.Isolla 80 m2 terassilla on upea kannellinen poreallas, jonka käyttö sisältyy vuokrahintaan. Puulämmitteisessä kahden parven saunassa nautitaan lempeissä löylyissä ja uimaan kuljetaan puhtaaseen matalarantaiseen Karhejärveen siististi laituria pitkin.Huvilassa on nopea langaton nettiyhteys sekä 3 Smart-tv:tä. Etätyöpaikkanakin siis loistava!Karhejärvestä saa komeat kalasaaliit! Kuhaa, haukea ja ahventa on mukava valmistaa vaikka huvilan kaasugrillissä. Mökkikohtainen kalastuslupa sisältyy hintaan.

Maisemiin tutustuminen on kesäaikaan mukavinta järveltä käsin soutuveneellä tai suppailemalla. 2 suplautaa vuokrattavissa hintaan 50 eur/oleskeluaika.

Jättitrampoliini on asiakkaiden vapaassa käytössä.Villa Karhenhelmi tulee olemaan hiilineutraali ja sen sähkö tuotetaan aurinkopaneeleilla (tulossa) sekä nollapäästöisellä energialla. Huvilalla myös 8A latauspisteet sähköautoille.Huvilassa on monipuolinen ja tasokas varustus. Pyykiinpesukone ja vaatteiden kuivauskaappi sekä keittiön hyvä varustus aamiaiskaappeineen tuovat vaivattomuutta lomailuun.Loppusiivous sisältyy aina mökin hintaan. Liinavaatesetit sisältyvät kesän viikkohintoihin. Lyhyemmissä varauksissa ja muina aikoina liinavaatteiden hinta on 15 eur/hlö.Tämä huvila on asiakkaan käytettävissä seuraavasti:

-viikkovuokraukset (ma-su) tulopäivästä klo 12.00 lähtöpäivään klo 16.00 asti

-viikonloppuvuokraukset tulopäivästä klo 16:00 lähtöpäivään klo 16:00 asti

-erikseen sovittavissa kokous/yritysvaraukset räätälöidyin kellonajoin, kysy lisää!Mökille on mahdollista tilata tasokkaita pito- ja ohjelmapalveluita, kysy lisää.Vieressä sisarhuvila Villa Karhentimantti. Huviloiden välissä on iso varastorakennus, joka toimii siten myös näköesteenä.HUOM! Tätä huvilaa ei vuokrata nuorisoryhmille (alle 25 v).

Perustiedot

Sijainti: Ylöjärvi
Muotiaistentie 55, 39340 KARHE

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Villa Karhenhelmi
Pinta-ala: 150 m²
Makuuhuoneiden määrä: 3
Vuodepaikkojen määrä: 7
Lisävuoteiden määrä: 2
Rakennusvuosi: 2020
Kohteen ominaisuuksia: sopii liikuntarajoitteisille
Sauna: sauna
Kohdenumero: 1003111

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
varaustiedot päivitetty 08.02.2023
varaustiedot päivitetty 08.02.2023

Kohdetta vuokraa

Mökkiavain
kylpylakaupunki@ikaalinen.fi
Katso yhteystiedot
Karhoistentie 3 L 2a
39500 Ikaalinen
Avaa Google Mapsissa