Yyteri

Yyteri
Mökit

Tutustu vuokramökkeihin

Yyteri – Mökit ja majoitus

Gofinland tarjoaa viihtyisimmän majoituksen ja parhaat mökit Yyteristä. Porin Yyteri on yksi Suomen kuuluisimmista kesälomakohteista, joka tunnetaan etenkin upeasta hiekkarannastaan (Yyteri Beach). Mökkeilyn lisäksi Porin Yyterissä on loistavat mahdollisuudet uintiin, veneilyyn, melontaan, rantapeleihin ja muihin suosittuihin kesäaktiviteetteihin. Vuokraa mökki Yyteristä ja valmistaudu elämykselliseen lomaan Meri-Porin alueella!

Nauti mökkeilystä Yyterin rannan lähellä

Yyteri on Poriin kuuluva kaupunginosa, joka sijaitsee Meri-Porin alueella Yyterinniemen länsiosassa. Yyteri tunnetaan parhaiten peräti kuusi kilometriä pitkästä hiekkarannastaan, joka lukeutuu pisimpien hiekkarantojen joukkoon koko Pohjoismaiden osalta. Yyteri on yksi Suomen ainoista aktiivisista dyynialueista, jonka korkein dyynivalli, Keisarinpankki, sijaitsee heti rannalle saavuttaessa.

Yyterin hiekkadyynit houkuttelevat matkailijoita ja kaupunkilaisia uimarannalle koko kesän. Yyterissä voi harrastaa monenlaista liikuntaa, kuten golfia ratsastusta, rantalentopalloa ja jopa surffausta. Yyteristä löytyy myös 11-väyläinen frisbeegolf-rata, jossa pääsee mittaamaan heittotaitojaan korkeiden hiekkadyynien keskellä. Luonnonystävien iloksi Yyterissä on myös yli 30 kilometriä retkeilyreittejä, lukuisia luontopolkuja ja yli kymmenen lintutornia, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla loman aikana.

Yyteri Camping on Yyterin hiekkarannan välittömässä läheisyydessä sijaitseva leirintäalue ja matkailukeskus, josta löytyy saunallisten mökkien lisäksi nähtävää ja koettavaa vaikka useamman päivän ajaksi. Angry Birds -leikkipuisto sekä leikkipaikka Viksula tarjoavat elämyksiä kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Yyteri Resort & Campingin alueelta löytyy lisäksi ravintola, vuokrasaunoja sekä minigolf-kenttä.

Mökin varaaminen Yyteristä mahdollistaa monipuolisen loman, jonka aikana voit tutustua myös laajemmin Porin seudun nähtävyyksiin ja kulttuuritarjontaan. Noin 20 km päässä Yyteristä sijaitseva Porin keskusta tarjoaa matkailijalle lukuisia kiinnostavia ravintoloita, kahviloita ja käyntikohteita. Unohtaa ei sovi myöskään Porissa kesäaikaan järjestettäviä tapahtumia, joista suurimmat ovat Pori Jazz ja SuomiAreena. Tapahtumien suosion vuoksi mökin vuokraaminen Porista kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Varaa majoitus tai mökki Yyteristä

Yyteristä ja muualta Meri-Porin alueelta löytyy runsaasti vuokrattavia mökkejä ja muuta majoitusta kaikkiin niin perheille kuin ystäväporukoillekin. Yyterissä sijaitsevista mökeistä ison osan voit vuokrata kätevästi Gofinlandin kautta. Tutustu valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin majoitus Yyteristä. Alta löydät sivustomme suosituimmat Yyteri-mökit!

Lue myös