Yyteri

Yyteri
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Yyteri - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinland tarjoaa majoitukset ja vuokramökit Yyteristä. Yyteri on takuuvarma lomakohde kesän aikaan. Porin Yyterissä on paljon kesäistä tekemistä meriurheilusta rantaleikkeihin. Yyteri on Porin 60. kaupunginosa. Se sijaitsee Meri-Porin alueella Yyterinniemen länsiosassa.

Yyteri tunnetaan kuuden kilometrin pituisesta hiekkarannastaan, joka on yksi Suomen ja koko Pohjoismaiden pisimpiä. Yyterin sannat on yksi Suomen ainoista aktiivisista dyynialueista. Vanhin ja kaikkein korkein dyynivalli Keisarinpankki on heti sannoille tultaessa. Porin Yyteristä löytyy runsaasti vuokrattavia mökkejä ja majoitusvaihtoehtoja. Hiekkadyynit houkuttelevat matkailijoita ja kaupunkilaisia uimarannalle koko kesän. Yyterissä voi harrastaa monenlaista liikuntaa, kuten golfia ratsastusta, rantalentopalloa ja surffausta. Yyterissä on yli 30 kilometriä retkeilyreittejä, luontopolkuja ja yli kymmenen lintutornia.

Etenkin kesäaikaan alueen suosituin majoitusvaihtoehto on vuokramökki. Yyteristä löytyy lukematon määrä erilaisia ja erikokoisia mökkejä – joista ison osan voit vuokrata Gofinlandin kautta. Tutustu Yyterin vuokramökkeihin alla!

Lue myös